Ljubljana

Na seznam člankov

ISU European Short Track Championships 2024

V času od 12. 1. do 14. 1. 2024 je v Poljskem Gdansku potekalo evropsko člansko prvenstvo v hitrostnem drsanju na kratke proge, kjer je sodelovalo 44 tekmovalcev. Slovenijo je zastopal Tibor Komerički, član Drsalnega kluba Celje, in dosegel naslednje rezultate:

- v distanci na 500 m je zasedel 28. mesto / 42 tekmovalcev

- v distanci na 1000 m je zasedel 30. mesto / 43 tekmovalcev in

- v distanci na 1500 m je zasedel 31. mesto / 43 tekmovalcev.


»We left the European Championship behind in Gdansk, Poland. Tibor gained good experience in this competition, where Olympic champions also took part. He showed hov bright his future is among older and more experienced athletes. Yes, we have mistakes and there is a difference in level between us but this came back to us as experience. I belice that we will see Tibor at the top in the following years. I congratulate my athlete.« je povedal reprezentančni trener Ersel Argun.


»Evropsko prvenstvo v Gdansku na Poljskem smo pustili za seboj. Tibor si je na tem tekmovanju, kjer so nastopali tudi olimpijski prvaki, pridobil dobre izkušnje. Pokazal je, kako svetla je njegova prihodnost med starejšimi in izkušenejšimi športniki. Da, imamo napake in med nami je razlika v ravni, a to se nam je vrnilo kot izkušnja. Verjamem, da bomo Tiborja v naslednjih letih videli na vrhu. Čestitam svojemu športniku.« je povedal reprezentančni trener Ersel Argun.

ISU European Short Track Championships 2024

#Zveza drsalnih športov Slovenije

#januar 2024

#Ljubljana

S ponosom sporočamo, da bo v Ljubljani v med 21. in 25. septembrom 2016 ponovno potekalo mednarodno mladinsko tekmovanje v umetnostnem drsanju - Veliki mladinski pokal Mednarodne drsalne zveze – Ljubljana Cup (Junior Grand Prix – Ljubljana Cup). Tekmovanje velja za najprestižnejše mladinsko tekmovanje v umetnostnem drsanju. V treh kategorijah (moški, ženske, plesni pari) se bodo predstavili najboljši mladi drsalci.

"Ponosni smo, da nam je Mednarodna drsalna zveza ponovno zaupala organizacijo enega najbolj prestižnih mladinskih tekmovanj v umetnostnem drsanju. Gostili bomo najboljše mlade drsalce iz vsega sveta, ki se bodo predstavili z raznolikimi programi in s tem pričarali prav posebno doživetje za gledalce. Vljudno vabljeni v Halo Tivoli!"


URNIK TEKMOVANJA

Četrtek / Thursday, september 22.2016
14.25Ženske kratki program / Ladies Short Program19.40 Moški kratki program / Men Short Program
Petek / Friday, september 23.2016
14.25 Ženske kratki program / Ladies Short Program19.40 Moški kratki program / Men Short Program
Sobota / Saturday, september 24.2016
12.00 Ženske dolgi program / Ladies Free Program17.55 Plesni pari dolgi program / Free Skating Dance

TEKMOVALCI
Na tekmovanje je prijavljenih 90 tekmovalcev iz 34 držav, ki se bodo predstavili v kategorijah ženske mladinke, moški mladinci in plesni pari.ŽENSKEMOŠKIPLESNI PARI
VSTOPNICE
CENA VSTOPNIC

Celodnevna vstopnica, s katero si
lahko ogledate 2 disciplini znaša 5 €.

€5 Cena celodnevne vstopnice

NAKUP VSTOPNIC

Vstopnice lahko kupite v Hali Tivoli:
Celovška 25 / 1000 Ljubljana.

+ 386 1 439 15 40POVEZAVE IN KONTAKTI
Če želite izvedeti več o tekmovanju Junior Grand Prix / Ljubljana Cup 2016, lahko pokličete ali pišete na tajsništvo
Zveze drsalnih Športov Slovenije: Tel.: +386 1 439 15 40 / E-mail.: drsalna.zveza@siol.net

Več informacij o tekmovanju lahko prejmete tudi na spodnji povezavi.


ISU
POKROVITELJI DOGODKA