Ljubljana

Na seznam člankov

ISU Development Camp 2017

Dear skaters,

welcome in Celje. Between 24th of July and 5th of August you will be guests in our town which is placed on beautiful location near Savinja river and it's just small enough to do some exploring.

In order to feel comfortable and safe here are some useful information.

You will be situated in Dijaški dom Celje, Ljubljanska cesta 21. Your accommodation is only 500m from the ice rink and the same distance from the city center.

Breakfast, lunch and dinner are available in Dijaški dom, afternoon snack (fruits, croissants ...) will be waiting for you at the ice rink.

Menu is diverse, rich and suitable, especially for sportsmen.

Breakfast: 6.30 – 9.00

Lunch: 12.30 – 14.30

Dinner: 19.30 – 21.00

There will be organized transport to and from trainings. Bus will stop at the court yard of Dijaški dom and take you to the ice rink and back.

Bus timetable is enclosed.

Trainings will be on and off the ice in the park, close to the ice rink. Balet classes will be in the ice rink building (small gym).

Timetable is enclosed.

If your coaches decide to record some elements or parts of the trainings you will be able to analyse recordings in the room for analysis (1st floor). Room is multimedia equipped and it will be open in agreement with Polona Čmer or Andreja Zelinka.

SOS number : 112

Responsable doctor : Sašo Đurič,  dr.med., spec. medicine dela, prometa in športa

Community health Centre Celje – first aid service : 00386 3 5 434 000

Physiotherapist : Sportfizio Fizioterapija Robert Drobne

from 24. till 29. 7. Robert Drobne, 00386 41 420 715

from 30. 7. till 5. 8.: Marcel Smole, 00386 41 389 216

Head of camp organization : Polona Čmer, 00386 41 375 800

Assistant of camp organization : Andreja Zelinka, 00386 31 270 111

We wish you a pleasant stay in our town, we hope you gain many new experiences and learn new figure skating elements, have lots of fun and make new friends.

#Zveza drsalnih športov Slovenije

#julij 2017

#Ljubljana

S ponosom sporočamo, da bo v Ljubljani v med 21. in 25. septembrom 2016 ponovno potekalo mednarodno mladinsko tekmovanje v umetnostnem drsanju - Veliki mladinski pokal Mednarodne drsalne zveze – Ljubljana Cup (Junior Grand Prix – Ljubljana Cup). Tekmovanje velja za najprestižnejše mladinsko tekmovanje v umetnostnem drsanju. V treh kategorijah (moški, ženske, plesni pari) se bodo predstavili najboljši mladi drsalci.

"Ponosni smo, da nam je Mednarodna drsalna zveza ponovno zaupala organizacijo enega najbolj prestižnih mladinskih tekmovanj v umetnostnem drsanju. Gostili bomo najboljše mlade drsalce iz vsega sveta, ki se bodo predstavili z raznolikimi programi in s tem pričarali prav posebno doživetje za gledalce. Vljudno vabljeni v Halo Tivoli!"

URNIK TEKMOVANJA

Četrtek / Thursday, september 22.2016
14.25Ženske kratki program / Ladies Short Program19.40 Moški kratki program / Men Short Program
Petek / Friday, september 23.2016
14.25 Ženske kratki program / Ladies Short Program19.40 Moški kratki program / Men Short Program
Sobota / Saturday, september 24.2016
12.00 Ženske dolgi program / Ladies Free Program17.55 Plesni pari dolgi program / Free Skating Dance

TEKMOVALCI

Na tekmovanje je prijavljenih 90 tekmovalcev iz 34 držav, ki se bodo predstavili v kategorijah ženske mladinke, moški mladinci in plesni pari.

ŽENSKEMOŠKIPLESNI PARI

VSTOPNICE

CENA VSTOPNIC

Celodnevna vstopnica, s katero si
lahko ogledate 2 disciplini znaša 5 €.

€5 Cena celodnevne vstopnice

NAKUP VSTOPNIC

Vstopnice lahko kupite v Hali Tivoli:
Celovška 25 / 1000 Ljubljana.

POVEZAVE IN KONTAKTI

Če želite izvedeti več o tekmovanju Junior Grand Prix / Ljubljana Cup 2016, lahko pokličete ali pišete na tajsništvo
Zveze drsalnih Športov Slovenije: Tel.: +386 1 439 15 40 / E-mail.: drsalna.zveza@siol.net

Več informacij o tekmovanju lahko prejmete tudi na spodnji povezavi.

ISU

POKROVITELJI DOGODKA